<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Rapidshare hırsızlarına dikkat! yazısına yapılan yorumlar</title>
	<atom:link href="http://www.teknolojiherseyim.com/rapidshare-hirsizlarina-dikkat/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.teknolojiherseyim.com/rapidshare-hirsizlarina-dikkat/</link>
	<description>Teknoloji ve bloglar hakkında taze ve gunluk bilgiler..</description>
	<lastBuildDate>Tue, 05 Jan 2010 09:20:36 +0200</lastBuildDate>
	<generator>http://wordpress.org/?v=2.9.1</generator>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
		<item>
		<title>emre tarafından</title>
		<link>http://www.teknolojiherseyim.com/rapidshare-hirsizlarina-dikkat/comment-page-1/#comment-2128</link>
		<dc:creator>emre</dc:creator>
		<pubDate>Sun, 04 May 2008 11:28:10 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.teknolojiherseyim.com/rapidshare-hirsizlarina-dikkat/#comment-2128</guid>
		<description>dikkat etmek lazım ama ne yapabiliriz pff</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>dikkat etmek lazım ama ne yapabiliriz pff</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>www.tusul.com tarafından</title>
		<link>http://www.teknolojiherseyim.com/rapidshare-hirsizlarina-dikkat/comment-page-1/#comment-396</link>
		<dc:creator>www.tusul.com</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 29 Feb 2008 14:04:16 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.teknolojiherseyim.com/rapidshare-hirsizlarina-dikkat/#comment-396</guid>
		<description>&lt;strong&gt;Rapidshare hırsızlarına dikkat!...&lt;/strong&gt;

Son günlerde, sanki rapidshare den gelmiş gibi görünen bazı e-mailler ile, Rapidshare kullanıcı bilgileri çalınıyor. Gelen mailin gönderici kısmında Rapidshare’in destek mail adresi olan support@rapidshare.com yazıyor. Bu nedenle, deney...</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p><strong>Rapidshare hırsızlarına dikkat!&#8230;</strong></p>
<p>Son günlerde, sanki rapidshare den gelmiş gibi görünen bazı e-mailler ile, Rapidshare kullanıcı bilgileri çalınıyor. Gelen mailin gönderici kısmında Rapidshare’in destek mail adresi olan <a href="mailto:support@rapidshare.com">support@rapidshare.com</a> yazıyor. Bu nedenle, deney&#8230;</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

<!-- Dynamic page generated in 0.626 seconds. -->
<!-- Cached page generated by WP-Super-Cache on 2010-01-10 14:13:36 -->
